Hirdesse cégét Online!

Használja ki az internet nyújtotta lehetőségeket!

Teljeskörű Online Marketing Vállalkozásoknak

Legyen észrevehető!

A mai világban elengedhetetlen, hogy egy sikeres vállalkozás megjelenjen az interneten! Az ügyfélszerzés, termékismertetés és a vevőszerzés nélkülözhetetlen területe az online világ.

Azonban a jelenlét nem elegendő! Észre is kell hogy vegyék!

Nem elég ott lenni az interneten, úgy kell megjelenni, hogy az érdeklődők észre vegyék! A szolgáltatását vagy termékeit úgy kell megjeleníteni, hogy az azt keresők az Ön vállalkozásából, webáruházából vásárolják, rendeljék meg, ne a konkurenciát keressék fel.

Arculatának kialakítsában, cégének, webáruházának megjelenésében segítséget nyújtok úgy, hogy elősegítsük a vásárlói, ügyfélszerzési bizalom kialakulását, így segítségemmel hatékonyabban jelenhet meg az interneten és teheti sikeresebbé vállalkozását.

Az ügyfélszerzés elősegítése érdekében marketing kampánytervet és feladat ütemtervet készítek. Gondoskodom a hatékony költségfelhasználásról, valamint a releváns felületen való megjelenésről. Létrehozom Google hirdetéskezelőben (Google Ads) kampányait és hirdetéseit, valamint kezelem Google hirdetési fiókját.

Létrehozom cégének közösségi oldalait és gondoskodom a folyamatos tartalomközlésről, valamint a széleskörű megjelenésről.

További információkért vegye fel velem a kapcsolatot és kérjen ajánlatot.

Kérjen ajánlatot!

Írja meg elképzelését És megtaláljuk a megfelelő megoldást!