Hirdessen a Google-on!

Hirdesse vállalkozását a legnagyobb internetes keresőben, a Google-on!

Miért a Google?

Az online világban található információhalmazban történő kereséshez segítséget nyújtanak az úgynevezett keresőrendszerek, mint a Google, a Yahoo vagy a Bing. Hazánkban a legnagyobb arányban a Google keresőt használják.

A keresőben történő megjelenés rendkívül hatékony ügyfélszerző terület, hiszen célirányosan információt kereső ügyfelet hozhat vállalkozásunk weboldalára. A keresőben való megjelenés lehetséges organikusan, azaz a Google magától hoz ki keresési találatot, vagy fizetett hirdetés útján tesz ki találatként. Az organikus találatként való megjelenés segítségére szolgál a keresőoptimalizálás, a SEO. A fizetett hirdetéssel elérhető, hogy a Google az első találati oldalon megjelenítse vállalkozásunk hirdetését. A hirdetésért csak akkor kell fizetni, ha az ügyfél rákattint.

Fizetett hirdetés megjelenítéséhez szükség van egy Google Ads fiókra, melyben létrehozhatóak a hirdetési kampányok és a hirdetések.

Annak érdekében, hogy az Ön vállakozása is hirdethessen a Google-ban, létrehozom Google Ads fiókját, valamint elkészítem hirdetési kampányait és hirdetéseit. Gondoskodom a folyamatos, vagy igény szerinti megjelenítésről, a hirdetések frissítéséről, valamint optimális beállításairól.

További információért vegye fel velem a kapcsolatot és kérjen ajánlatot.

Kérjen ajánlatot!

Írja meg elképzelését És megtaláljuk a megfelelő megoldást!