Hódítsa meg az online piacot! Legyen vállalkozásának saját webáruháza!

Új webáruházat nyitna? Esetleg meglévő cégének még nincs online webshopja? Ne hagyja ki a legnagyobb piacot! Termékeit, szolgáltatását árulja az interneten!

Webáruházát elkészítem és elindítom. Teljeskörű tervezéssel és megvalósítással hozom létre az online áruház felületét. Modern megjelenésű, egyedi arculattal rendelkező webáruházat készítek, amely igazodik a vállalkozása és termékei jellegéhez. A külső mellett a technikai beállításokat is a legmodernebb elvárásoknak megfelelően alakítom ki, úgymint a mobilbarát megjelenés, amely biztosítja, hogy bármilyen eszközről is keresik fel webshopját, az a legoptimálisabban jelenjen meg a vásárlóknak.

A webáruház működési folyamatát teljeskörűen az igényeihez állítom be, úgymint a vásárlásokról kapott értesítőket, az áruházban történő fizetési és szállítási módokat, és egyéb részleteket. A kezeléshez szükséges ismereteket betanítom, és természetesen a későbbiekben is térítésmentesen segítek a működtetés teljes elsajátításához, vagy akár vállalom a webáruházának kezelését is, ahol Önnek csak a rendeléseket kell teljesítenie. Munkáim során legtöbbet a Shoprenter webáruház programjával dolgozom, de más programokban is jártasságot szereztem.

A sikeres induláshoz szükséges marketing tervezéshez és kivitelezéshez is segítéget nyújtok, elkészítem Google hirdetéseit, valamint a Facebook-on és egyéb közösségi oldalakon történő jelenlétét is segítek létrehozni.

Van már webáruháza, de nem elégedett a teljesítményével? Kérje ingyenes webáruház elemzés szolgáltatásomat!

Hogy mindez mennyibe kerül? Tekintse meg áraimat, vagy vegye fel velem a kapcsolatot és kérjen ajánlatot.