Hódítsa meg az Online Piacot!

Legyen vállalkozásának saját webáruhza!

Új webáruházat nyitna?
Meglévő cégének nincs még webshopja?

Ne hagyja ki a legnagyobb online piacot! Termékeit, szolgáltatását árulja az interneten!

Webáruházát elkészítem és elindítom. Teljeskörű tervezéssel és kivitelezéssel hozom létre az online áruház felületét. Modern megjelenésű, egyedi arculattal rendelkező webáruházat készítek, amely igazodik a vállalkozása és termékei jellegéhez. 

A külső mellett a technikai beállításokat is a legmodernebb elvárásoknak megfelelően alakítom ki, úgymint a mobilbarát megjelenés, amely biztosítja, hogy bármilyen eszközről is keresik fel webshopját, az a legoptimálisabban jelenjen meg a vásárlóknak.

A webáruház működési folyamatát teljeskörűen az igényeihez állítom be, úgymint a vásárlásokról kapott értesítőket, az áruházban történő fizetési és szállítási módokat, és egyéb részleteket. A kezeléshez szükséges ismereteket betanítom, és természetesen a későbbiekben is térítésmentesen segítek a működtetés teljes elsajátításához. 

 Amennyiben nincs személyzete aki kezelné webáruházát, vállalom annak kezelését is. Munkáim során legtöbbet bérelt webáruház programmal dolgozom, de a Woocommerce, és más programokban is jártasságot szereztem.

A sikeres induláshoz szükséges marketing tervezéshez és kivitelezéshez is segítéget nyújtok, elkészítem Google hirdetéseit, valamint a Facebook-on és egyéb közösségi oldalakon történő jelenlétét is segítek létrehozni.

Hogy mindez mennyibe kerül? Tekintse meg áraimat, vagy vegye fel velem a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot!

Írja meg elképzelését És megtaláljuk a megfelelő megoldást