KedvencKávéd.hu webáruház

A KedvencKávéd webáruházat teljes mértékben én hoztam létre, valamint kezelését is én végzem. A webáruházhoz kapcsolódó közösségi oldalakat és a Google hirdetési fiókot is magam kezelem.

EbioMarket.hu webáruház

Az ebiomarket webáruház már működése közben keresett meg és kérte felülviszgsálatát, majd a szükséges javításokra és kezelésre kötöttünk szerződést. Az áruház kezelését jelenleg is ellátom.

Alakformalo-body.hu webáruház

Az alakformáló fehérneműk webáruházát is felülvizsgáltam, valamint több utólagos hatékonyságot növelő beállítást végeztem el, létrehoztam közösségi oldalait, valamint a mai napig segítem működését.

Halkaland.hu webáruház

A Halkaland webáruháznak Google Ads fiókjában hoztam létre kampányokat és hirdetéseket a teljes termékkörre vonatkozóan, melyek be és kikapcsolását már a tulajdonos végzi.

Hellovital.hu webáruház

A Hellovital webáruháznak egy Google kampányt és hozzá kapcsolódó hirdetéseket hoztam létre.

Halmágnes webáruház

A halmágnes webáruházban kisebb, hatékonyságot javító beállításokat végeztem, valamint alap keresőoptimalizálást hajtottam végre.

BQker.hu webáruház

A BQ bútorszerelvény bolt webáruházának kezelését látom el, valamint a Google hirdetéseit kezelem. A webáruházon több kisebb fejlesztést hajtottam végre, valamint a termékek feltöltését és az árak pontosítását hajtom végre.

Várszegi Pincészet

A Várszegi Pincészet és Borbár marketing tevékenységében nyújtok segítséget, kezelem a weboldalát és közösségi oldalait.