A Shoprenter bérelhető webáruház rendszerének szakértője vagyok. Számos shoprenteres webáruháznak segítettem már elindulását és működését.

Kiemelt Partnereim

A Várszegi Pincészet és Borbár marketing tevékenységében nyújtok segítséget, kezelem a weboldalát és közösségi oldalait.

B.Q. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Bútorszerelvény webáruház

A BQ bútorszerelvény bolt webáruházának kezelését látom el, valamint a Google hirdetéseit kezelem. A webáruházon több kisebb fejlesztést hajtottam végre, valamint a termékek feltöltését és az árak pontosítását hajtom végre.

KedvencKávéd

kávé webáruház

A KedvencKávéd webáruházat teljes mértékben én hoztam létre, valamint kezelését is én végzem. A webáruházhoz kapcsolódó közösségi oldalakat és a Google hirdetési fiókot is magam kezelem.

eBiomarket

bio webáruház

Az ebiomarket webáruház már működése közben keresett meg és kérte felülvizsgálatát, majd a szükséges javításokra és kezelésre kötöttünk szerződést. Az áruház kezelését jelenleg is ellátom.

Halkaland

akvarisztikai webáruház

A Halkaland webáruháznak Google Ads fiókjában hoztam létre kampányokat és hirdetéseket a teljes termékkörre vonatkozóan, melyek be és kikapcsolását már a tulajdonos végzi.

Shape4U

fehérnemű webáruház

Az alakformáló fehérneműk webáruházát is felülvizsgáltam, valamint több utólagos hatékonyságot növelő beállítást végeztem el, létrehoztam közösségi oldalait, valamint a mai napig segítem működését.

ProfiGazda

kertészeti webáruház

A Profigazda webáruháznak termékfeltöltést végeztem.

HelloVital

bio webáruház

A Hellovital webáruháznak egy Google kampányt és hozzá kapcsolódó hirdetéseket hoztam létre.

HalMágnes Team

horgászati webáruház

A halmágnes webáruházban kisebb, hatékonyságot javító beállításokat végeztem, valamint alap keresőoptimalizálást hajtottam végre.

Legyen Ön is a partnerem!