SEO – keresőoptimalizálás –

Legyen első találat a Google keresőjében!

Hogyan lehet első találat a Google-ban?

Weboldalát keresőoptimalizálni kell!

A mai online világban elengedhetetlen, hogy egy sikeres vállalkozás megjelenjen az interneten. Azonban ez nagyrészt nem elegendő, hiszen rengeteg adat, cég, webáruház megtalálható itt. A rengeteg információ kiszűrésére szolgálnak az úgynevezett keresőrendszerek, melyek közül a legnagyobb és legnépszerűbb hazánkban a Google. A keresőoptimalizálás lényege, hogy vállalkozásunk a Google keresőben az első találatok között jelenjen meg. Ezt el lehet érni fizetett hirdetéssel, valamint keresőoptimalizálással (angol mozaikszóval SEO).

A SEO-zás, keresőoptimalizálás nagyon leegyszerűsítve az a tevékenység, mely során a weboldalon, webáruházban található adatokat, információkat, szöveges tartalmakat úgy alakítom át, hogy az legjobban igazodjon a Google-ban történő legjobb megjelenéshez. Első lépésként kutatást végzek, hogy megállapítsam, hogy az adott vállalkozás profilját, termékét milyen jellemző szavakkal keresik az érdeklődők a Google-ban. Ezeket a jellemző szavakat hívjuk kulcsszavaknak, keresésüket pedig kucsszó kutatásnak. A megfelelő kulcsszavak meghatározását követően ezen szavak alkalmazásával fogalmazom és írom meg a szükséges szöveges tartalmakat és helyezem el a weboldalon azokat a legoptimálisabban.

Természetesen ezt folyamatosan kell végezni, folyamatosan figyelemmel kell kísérni a Google-ban használt keresési szokásokat, hogy azoknak megfelelően alakítsuk weboldalunk tartalmát.

Fontos része még a keresőoptimalizálásnak az, hogy weboldalunkra minél több másik oldal hivatkozzon. Ez az úgynevezett linképítés, ami azért fontos, mert a Google úgy látja, hogy oldalunkra sok másik oldal hivatkozik, akkor nálunk fontos tartalom található, így előre sorol minket a találati listájában.

Fenti rövid leírás a SEO tevékenységet nagyon leegyszerűsítve mutatja be úgy, hogy megközelítőleg láthassuk miről szól ez a tevékenység. Részletesebb információkért vegye fel velem a kapcsolatot, tekintse meg áraimat.

Kérjen ajánlatot!

Írja meg elképzelését És megtaláljuk a megfelelő megoldást!