Webáruház bérlés? Érdemes?

Megéri webáruházat bérelni?

A bérelt vagy az egyedi fejlesztésű webáruház motort érdemes választani?

Petró Krisztina írása

A webáruházak technikai feltételeiről szóló írásomban kitértem arra is, hogy szükségünk egy webáruház programra az üzlet beindításához. Itt csak említettem, hogy lehetőségünk programozótól vásárolni egy kész programot (webáruház motor). Azonban ha nem akarunk erre nagyobb összeget fordítani, akkor a webáruház program bérlésre is van lehetőségünk. A bérlet során egy alacsonyabb havi díj ellenében megkapjuk a kész webáruház programot.

A bérlet előnyei, hogy nem kell folyamatosan webfejlesztőt alkalmaznunk, aki a megvásárolt programunkat karbantartja, fejleszti, ugyanis a bérelt webáruháznál a program frissítését, karbantartását a szolgáltató végzi külön díjazás nélkül, vagy ha a programban hibát találunk, vagy valamely funkciója nem megfelelően működik, a program szolgáltatója gyorsan elvégzi a javítást külön díj nélkül.

 További előnye a bérletnek, hogy a webáruház felépítéséhez kész sablonok aktiválhatóak, a szükséges funkciók kész modulokban állnak rendelkezésre, ezek könnyedén aktiválhatóak webáruházunkban. A program kezeléséhez, valamint a vásárlások, megrendelések intézéséhez egyszerűen kezelhető admin felületet biztosítanak.

Az online piac hátterét biztosító webáruház program bérbe adásával több hazai cég is foglalkozik. Érdemes tájékozódni az indulás előtt az árakról és a nyújtott szolgáltatásokról.

A legnépszerűbb webáruház bérlés szolgáltató itthon a Shoprenter. Népszerűsége köszönhető a nyújtott szolgáltatások sokaságának, valamint a kiváló ügyféltámogatási rendszerének. Igaz, nem a legolcsóbb, de összességében elmondható, hogy megéri ezt a szolgáltatást választani. A Shoprenter sablonok megfelelnek a legújabb design irányzatoknak, webáruháza vásárlóbarát, könnyen és jól kezelhető. Az itt bérelt áruházhoz rengeteg funkció aktiválható, külső készletező, számlázó programokkal összeköthető.

További előnye a Shoprenter-nek, hogy a marketing funkciói fejlettek és naprakészek. Könnyedén összeköthető a Google és a közösségi platformokkal, valamint kiválóan keresőoptimalizálható.

Plusz egy érv a Shoprenter mellett, hogy a webáruház program bellításához, kezeléséhez oktató és támogató videókkal és írásokkal rendelkezik. Ha pedig elakadnánk, ügyfélszolgálatuk gyorsan tud segítséget nyújtani.

A Shoprenter rendszerhez több külső szakértő is igénybe vehető, többek között magam is shoprenter szakértő vagyok.

Irány az online piac!

Kérdése van?

Írja meg nekem És felkeresem! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük